The Bucketlist Project

The Bucketlist Project is een campagne, opgestart door 4 studenten van de
AP Hogeschool. Via dit project willen we zo veel mogelijk bucketlist items van
de Antwerpse daklozen vervullen, gaande van kledij en eten,
tot brillen en uitstappen en nog veel meer.

The Bucketlist Project kan jouw hulp zeker gebruiken!

Meer info
[news-announcement type=”widget”]

Onze Bucketlist

Het doel van The Bucketlist Project is om zoveel mogelijk wensen van daklozen uit de Antwerpse nachtopvang Victor4 te vervullen. Al deze wensen hebben we gebundeld in een bucketlist, maar we hebben jouw hulp nodig om hier zoveel mogelijk wensen van af te vinken! Hieronder kan je een lijst terugvinden van alle wensen die we hebben ontvangen. Zie je iets waar je wel mee kan helpen of waarvoor je iets wil doneren, aarzel dat niet om je steentje bij te dragen!

Ook al is de Warmste Week van Studio Brussel gedaan, wij blijven nog wel even doorgaan met het vervullen van de wensen. Donaties zijn dus nog steeds welkom!

 

Opgehaalde bedrag via de website: €1.020

GELUKT – Warme winterjassen

GimmeShelter doneerde al 200 warme winterjassen voor de bewoners van Victor4! Vele onder hen hadden dit ook als wens op hun bucketlist gezet, dus hier hebben we veel mensen blij mee kunnen maken!

Hartelijk bedankt Gimme Shelter! ♥

BIJNA – Voetbalmatch Club Brugge

R. en zijn familie kunnen binnenkort samen naar een match van Club Brugge gaan kijken! Ze moeten 2u op voorhand even helpen met flyeren om de tickets te krijgen, maar dat zagen ze zeker zitten!

Bedankt Club Brugge!

GELUKT – Thermisch ondergoed

GimmeShelter doneerde 200 sets thermisch ondergoed voor de bewoners van Victor4. Deze hebben we op onze kerstmarkt uitgedeeld aan onze daklozen, en ze vonden het super!

Hartelijk bedankt Gimme Shelter! ♥

Uitstapjes

We hebben gemerkt dat het enorm deugd doet bij onze daklozen, als ze eventjes hun zorgen kunnen vergeten door een leuke uitstap, of een activiteit die voor hen wordt georganiseerd. Wil je een activiteit sponsoren of kan je ons hierbij helpen? Dan horen we het graag!

Contacteer ons.Doneer hier.

GELUKT – Kaartjes + postzegels

Paulien zorgde voor de kaartjes, Thessa voor de enveloppen en Ria zorgde voor postzegels, zodat C. kaartjes kan sturen naar haar familie!

Bedankt allemaal, de kaartjes zijn goed aangekomen!  ♥

GELUKT – Cinematickets

Dankzij jullie donaties en enkele mensen die tickets over hadden, hebben we cinematickets bij elkaar gekregen voor onze daklozen!

Dat belooft een leuke avond te worden! ♥

 

Veiligheid of privé chauffeur

R. zou heel graag een job uitoefenen als bewaker/in de veiligheid, of als privé chauffeur gaan werken. Hij heeft al ettelijke jaren ervaring op beide vlakken, en het zou voor hem een nieuwe start betekenen. Ken jij iemand die R. kan helpen, laat het ons dan zeker weten!

 

Contacteer ons.

BIJNAWeekend op hotel

B&b Vis a Vis uit Wenduine trakteert S. op een weekendje aan zee samen met haar kinderen! Zo kunnen ze samen een gezellig weekend beleven zonder zorgen. Nu alleen nog een datum afspreken met S. en de kinderen!

Orderpikker sportwinkel

Timmy heeft vroeger nog gewerkt als orderpikker in een sportwinkel, en dat zou hij heel graag terug doen. Hij is vastberaden om iets van zijn toekomst te maken en jij kan hem daarbij helpen! Neem zeker contact met ons op als je een bedrijf kent waar Timmy aan de slag zou kunnen gaan.

 

Contacteer ons.

GELUKT – Autorijboeken

Liesbet doneert 25 boeken voor het theoretisch autorijbewijs! Heel erg bedankt Liesbet, de boeken staan nu in de bibliotheek van de daklozenopvang! ♥

Tandarts

Dankzij jullie donaties kunnen we T. op tandartsbezoek sturen! Hartelijk bedankt iedereen, T. was heel erg blij met het nieuws! ♥

We zijn nog steeds op zoek naar een tandarts die ons kan helpen zodat we een datum kunnen afspreken met T.!

 

Buskaartjes

Om voor zichzelf kansen te creëren, moeten de daklozen zich kunnen verplaatsen. Toegang tot het openbaar vervoer kan voor hen een uitweg zijn naar een beter leven.

 

Doneer hier.

GELUKT – Schoenen voor C.

Dankzij een lieve sponsor hebben we C. een nieuw paar stevige wandelschoenen kunnen schenken! Ze was er helemaal ondersteboven van en kon het niet geloven.

Ze draagt ze bijna elke dag! Bedankt!

Opslagplaats voor spullen

De daklozen die in Victor 4 slapen mogen maar een beperkt aantal spullen bij hen hebben. Deze moeten allemaal in een doos passen die ze op hun bed kunnen laten staan gedurende de dag. Zo hoeven ze deze spullen niet de hele dag met zich mee te sleuren. Alles wat echter niet in de doos past, mogen ze niet houden. Ze moeten soms hartverscheurende keuzes maken tussen spullen die ze willen behouden en die ze weg moeten doen.

Daarom zoeken we een opslagplaats waar de daklozen overdag binnen kunnen om hun spullen veilig op te bergen, en ze daar een tijd kunnen opslaan. Een ruimte met lockers in centrum Antwerpen, waar ze altijd binnen kunnen zou ideaal zijn. Kan je ons hierbij helpen, ben je in het bezit van een leegstaand gebouw waar ze hun spullen kunnen laten? Contacteer ons dan snel!

 

Contacteer ons.

BIJNA – Familie in Portugal

W. komt oorspronkelijk uit Portugal maar is al een hele tijd in België. Door zijn situatie heeft hij zijn familie, die in Portugal woont, al een hele tijd niet meer kunnen zien. Dankzij jullie kunnen we W. binnenkort toch op een 3daagse trip naar Portugal sturen! Nu nog afspreken..! ♥

EXTRA: GELUKT – Dessertjes

Devers bakkerij zorgde voor 50 koffiekoeken, 4 taarten en een hele hoop chocolade en speculaas zodat de daklozen konden genieten van een lekker dessertje! Ze waren er heel blij mee, want zo konden sommigen ook iets meenemen voor hun kinderen!

Hartelijk bedankt bakkerij Devers! ♥

Schoenen en sokken

Heb je nog warme sokken en warme waterdichte schoenen die je niet meer nodig hebt maar die wel nog in goede staat zijn? Laat ons dan zeker iets weten! Je kan er iemand heel gelukkig mee maken! Deze hebben ze echt hard nodig.

 

Contacteer ons.

GELUKT – Handschoenen

GimmeShelter doneerde 200 paar handschoenen voor de bewoners van Victor4, die we hebben uitgedeeld op onze kerstmarkt. Hartelijk bedankt Gimme Shelter, onze mensen waren er heel blij mee! ♥

BIJNAGraf vader bezoeken

De grootouders van een van de The Bucketlist Project Teamleden zorgen ervoor dat N. naar het graf van zijn vader kan gaan. Nu nog een datum afspreken! ♥

GELUKT – Kledij

Dankzij jullie vele donaties hebben we een hele boel kledij kunnen inzamelen voor onze daklozen! Deze hebben ze zelf kunnen u uitkiezen tijdens een gezellige kerstmarkt, die wij speciaal voor hen georganiseerd hebben. Het was geweldig voor hen dat ze gratis konden shoppen! Heel hard te bedankt, volgend jaar opnieuw!

Jullie zijn geweldig! ♥

BIJNA – Fitness abonnement & kledij

Dankzij een heel lieve donor kunnen we P. zijn fitness abonnement schenken. Binnenkort spreken we een datum met P. af om het officieel te regelen! Heel hartelijk bedankt! ♥

Fruit- en groentenkraam

C. zou heel graag in een fruit- en groentekraam werken, en hiervoor ook fruitsalades er dergelijke maken. Heb je zelf een fruit- en groentekraam, en kan je wel wat extra werkkracht gebruiken? Neem dan zeker contact met ons op!

 

Contacteer ons.

BIJNANieuwe bril

De vzw Eyes For the World doneert een bril voor Scarlet! Door omstandigheden hebben we deze nog niet aan Scarlet kunnen geven, maar dat komt zeker in orde. Alvast hartelijk bedankt, Eyes for the Word, we houden jullie op de hoogte! ♥

 

GELUKT – EHBO pakketten

Veerle en haar team zorgden voor 200 EHBO zakjes voor onze daklozen die werden uitgedeeld! Dankjewel Veerle en co, Jullie zijn geweldig! ♥