Eva, Michèle en Otto-Jan presenteren Music For Life 2018

Van dinsdag 18 december tot kerstavond leven Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham een week lang in de kou en draaien ze tijdens Music For Life plaatjes voor alle goede doelen van De Warmste Week. Samen met alle Vlamingen maken Eva, Michèle en Otto-Jan van de week voor kerst opnieuw De Warmste Week van het jaar. Onder het motto “iedereen zorgt voor iedereen” zullen ze een week lang non-stop live radio maken vanuit het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Op 23 december staat het optreden van Jungle helemaal in het teken van GimmeShelter. 1000 tickets for sale.

Contact: Stijn Van Belleghem

Studio Brussel

Videofactory staat aan de wieg van GimmeShelter en zorgt belangeloos voor de organisatie, coördinatie en communicatie. Videofactory draagt ook alle werkingskosten van GimmeShelter. Zo kan alle steun voor de volle 100% naar onze daklozenprojecten gaan.

Contact: Ron Maes

Videofactory.be

The Happy Room, de meest inspirerende vergaderplek van ons land, steunt de daklozenprojecten van GimmeShelter. Voor elke meeting die plaatsvindt in The Happy Room, houden we één dakloze warm in de winter.

Contact: Debbie De Jaegher

The Happy Room