Onze partners

Onderstaande partners steunen de werking van Gimmeshelter en hebben zich geëngageerd in projecten over meerdere jaren. Namens de daklozen en onze vrijwilligers: duizend maal dank!

Eva, Michèle en Otto-Jan presenteren Music For Life 2018

Van dinsdag 18 december tot kerstavond leefden Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham een week lang in de kou en draaiden ze tijdens Music For Life plaatjes voor alle goede doelen van De Warmste Week. Samen met alle Vlamingen maakten Eva, Michèle en Otto-Jan van de week voor kerst opnieuw De Warmste Week van het jaar. Onder het motto “iedereen zorgt voor iedereen” maakten ze een week lang non-stop live radio vanuit het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Op 23 december stond het optreden van Jungle helemaal in het teken van GimmeShelter met een opbrengst van 20 000 Euro. Komt als geroepen voor de nieuwe keuken waar de daklozenshelter Victor 4 zo dringend nood aan heeft.

Contact: Stijn Van Belleghem

Studio Brussel

Videofactory staat aan de wieg van GimmeShelter en zorgt belangeloos voor de organisatie, coördinatie en communicatie. Videofactory draagt ook alle werkingskosten van GimmeShelter. Zo kan alle steun voor de volle 100% naar onze daklozenprojecten gaan.

Contact: Ron Maes

Videofactory.be

The Happy Room, de meest inspirerende vergaderplek van ons land, steunt de daklozenprojecten van GimmeShelter. Voor elke meeting die plaatsvindt in The Happy Room, houden we één dakloze warm in de winter.

Contact: Debbie De Jaegher

The Happy Room