Niemand hoort op straat te slapen. Niemand.

GimmeShelter vzw – De Goudvink 15 B-2970 Schilde – help@gimmeshelter.be – BE0664.496.817 – rekeningnummer voor financiële giften: BE51 6451 0170 7262

Een initiatief van VideofactoryThe Happy Room en The Creative Society

Help mee het verschil te maken. Steun onze daklozen. Alle hulp gaat 100% en rechtstreeks naar steunprojecten.

Het rekeningnummer van GimmeShelter vzw is BE51 6451 0170 7262.

AFGIFTE VAN KLEDING, SPEELGOED EN KLEINE MEUBELSTUKKEN

Hiervoor kan je in de winter elke avond vanaf 19u terecht in de daklozenshelter van Victor 4.

VRIJWILLIGERSWERK

Wil jij zelf of met enkele vrienden/vriendinnen graag wat bijdragen in onze daklozenwerking, we komen altijd handen te kort.
Stuur een berichtje met uw concrete vraag naar Haiyet Benabid, de coördinator van Victor 4.

INBOEDELS

Wij helpen daklozen ook terug een normaal leven opstarten. Daarvoor zoeken we ook continu naar inboedels.  Complete inboedels kunnen door ons worden opgehaald na afspraak. 

ADRES VICTOR 4

Desguinlei 33
2018 Antwerpen
Contact ter plaatse:
Haiyet Benabid

Deze mensen blijven niet bij de pakken zitten. Ze helpen ons. En jij?

1500 sportievelingen doneren 5 Euro. Resultaat: een cheque van 7500 Euro. Dank u Sportevents.

Ik heb nog best wat dameskleding, alsook beetje kinderkleding en schoenen. En wat speelgoed. Ik zoek het nog effe verder uit maar vanaf eind deze week mag u het komen ophalen. Is best veel en ik heb geen auto, dus brengen gaat jammer genoeg niet lukken. Indien gewenst kan ik u eerst een foto van de buit sturen, zo ziet u dat het echt de moeite is. Ik ben van 2020 Antwerpen in de buurt van de abdijstraat.  (GIMMESHELTER: ophalen kunnen we niet, maar misschien kan een vriend(in) het even afgeven bij Victor 4)

Ina

Ik wil graag hanschoenen, mutsen en handschoenen inzamelen voor de daklozen in Antwerpen en deze dan uitdelen in de vooravond van jullie nachtopvang. Is dit mogelijk, mag dit en hoe zie je dit graag gebeuren? Als het mag, waar is vooral nog vraag naar?

Jana

Ik ben student sociaal werk aan de KDG-hogeschool in Antwerpen. Voor een opdracht kan ik meedraaien in een organisatie gedurende de week van 2 tot 8 december. Victor 4 zag er voor mij uit als een mooi en interessant initiatief. De inleefweek is geen stage en kan dus eerder bekeken worden als een week vrijwilligerswerk. De hogeschool is ook verantwoordelijk voor mijn verzekering.

Anton

Ik ben een student aan de Karel De Grote Hogeschool te Antwerpen. Daar volg ik de opleiding sociaal werk. De school wil de blik van zijn/haar studenten uitbreiden, daarom wordt er aan de studenten gevraagd om een inleefweek te doen. Met deze inleefweek is het de bedoeling dat de studenten in contact komen met doelgroepen waarmee ze niet vertrouwd zijn om zo hun grenzen te verleggen en hun denkbeeld te verruimen. Dit staat in voor onze groei naar een goed sociaal werker. Deze participerende inleefweek omvat minimaal 30u in contact komen met de doelgroep(en) en het personeel die de doelgroep(en) behandeld. Deze inleefweek zou plaats vinden van 4 tot en met 8 december. indien het mogelijk is zou graag mijn inleefweek bij jullie komen doen. De doelgroep(en) waar jullie met werken interesseren me erg. Ik heb geen ervaring met de doelgroep(en), maar zou er graag eens kennis met willen maken en zo mijn kijk op de wereld willen verruimen. Zou dit mogelijk zijn ?

Lars

Graag stort ik EUR 150

Joris

Het rekeningnummer van GimmeShelter vzw is BE51 6451 0170 7262.

Ik heb nog best wat dameskleding, Alsook beetje kinderkleding en schoenen. En wat speelgoed Ik zoek nog effe verder uit, Maar vanaf eind deze week mag u het komen ophalen. Is best veel en ik heb geen auto, dus brengen gaat jammer genoeg niet lukken. Indien gewenst kan ik u eerst een foto van de buit sturen, zo ziet u dat het echt de moeite is. Ik ben van 2020 Antwerpen in de buurt van de abdijstraat.

Margot

Ik heb onlangs een mail gestuurd naar Victor 4 ivm Kleren van mijn dochtertje voornamelijk winterkleren maat 128 of jullie hier iets mee zijn . Maar ik denk dat ik mijn contactgegevens vergeten geven ben Dus bij deze mochten jullie hier iets aan hebben hoor ik het graag

Mannine

Ik wil graag helpen.  Als jullie mij een rekeningnummer bezorgen samen met wat info opdat ik kan controleren dat het een correct nummer is en dat mijn steun goed terecht komt dan beloof in maandelijks een bedrag te storten.

Dirk

Ik heb een zetel die ik binnenkort weg wil. Kan ik het aan jullie geven. Moest het iemand in nood helpen.

Asmahan

Ik wandelde al meerdere malen voorbij jullie gebouw zonder te weten wat erachter schuilde. Maar wauw… wat een organisatie! Wat ik me afvraag: ik heb 2 slaapzakken en 3 dekens die ik graag zou schenken. Mijn plan was er de straat mee op te gaan en ze zo uit te delen en eventueel een babbeltje met die mensen te doen. Ik heb al gemerkt dat niet iedereen even aanspreekbaar is en dus niet evident om contact te leggen. Ik weet wel dat jullie een opvangcentrum zijn maar zou ik de spulletjes bij jullie kunnen afgeven zodat jullie ze aan enkelen kunnen uitdelen? Voor als ze op een dag niet bij jullie terecht kunnen? Indien dit niet kan, mag je me altijd een adresje geven waar ik het wel kan afgeven.

Nele

Help mee het verschil te maken. Steun onze daklozen. Alle hulp gaat 100% en rechtstreeks naar steunprojecten.

Ik heb een aantal winterjassen die ik graag wil schenken aan jullie project. Is hier nog nood aan? Kan ik deze afgeven?

Monique

Als het u past kan je dan even contact opnemen met mij? Wij willen jullie project graag steunen.

Luc - vzw Mensenzorg

Zoeken jullie nog vrijwilligers om regelmatig te helpen in opvangcentra?

Thomas

Bbeste , ik heb 3kinderen waarvan 1 nakomertje ik heb baby spullen en kleren .ik zou het graag schenken aan iets of iemand die er echt nood aan heeft en het niet zelf kan kopen ofzo iemand die het echt nodig heeft en ja ….. weet u waar ik kan zijn mss …. hoop echt hier iemand gelukkig mee te maken ja anders gaat het ook maar …..

Laura

Wij zijn geen vereniging, gewoon mensen die in de buurt wonen en die via via over GimmeShelter hoorden en jullie graag willen helpen. Buiten kledij en schoenen, zijn er nog zaken waar we jullie plezier kunnen mee doen?

Ann

Kan ik jullie plezier doen met kleren en speelgoed, schoenen?

Katrin

Ik ben Ilvi en ik ben 19 jaar. Ik zit in mijn eerste jaar Sociaal Werk aan de Karel de Grote hogeschool. De week van 4 tot 8 december 2017 heb ik een inleefweek. Dit wil zeggen dat ik een week iets doe, wat buiten mijn leefwereld is. Het lijkt me daarom ook erg interessant om in een daklozencentrum mee te helpen. Dit voorjaar heb ik de VRT-reportage gezien en dit heeft me geraakt en het was pakkend. Daarom zou ik graag een week bij jullie verblijven/werken.

Ilvi

Hallo Vanaf februari ben ik een student in Antwerpen en zit ik daar ook op kot. Ik zag het artikel in het nieuwsblad en vroeg me af of jullie doorheen het jaar vrijwillgershulp nodig hebben? Anders ben ik zeker bereid om te helpen waar kan.

Manou