The Bucketlist Project

Homeless, not hopeless.
The Bucketlist Project Team
Victor4

The Bucketlist Project

Hey iedereen!

Wij zijn: Tom (22), Kilian (22), Thessa (20) en Kathy (21).

Wij zijn 4 laatstejaarsstudenten Grafisch en Digitale Media aan de AP Hogeschool te Antwerpen en als schoolopdracht werken we een project uit in teken van de Warmste Week van Studio Brussel. Daarom zijn we, in samenwerking met GimmeShelter, een project gestart om de daklozen uit de Antwerpse nachtopvang Victor 4 te helpen. Dit project werd gedoopt tot “The Bucketlist Project”!

The Bucketlist Project gaat op zoek naar de wensen en verlangens van de daklozen die opgevangen worden in de Antwerpse nachtopvang Victor4. Aan de hand van formulieren die zij invullen willen we te weten komen wat hun wensen en verlangens zijn. Daarnaast voeren we ook gesprekken met hen om hen te leren kennen en te weten komen hoe zij in deze situatie terechtgekomen zijn.

Door op zoek te gaan naar bedrijven en mensen die ons willen steunen, willen we zo veel mogelijk wensen vervullen om deze mensen een leuke ervaring te kunnen bezorgen. Dit kunnen zowel kleine als grote wensen zijn. Elke vorm van donatie is welkom!

Heb je nog een vraag of kan je ons ergens bij helpen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Volg ons via sociale media:

Facebook: TBPantwerp
Instagram: thebucketlistproject2017
E-mail: thebucketlistproject@hotmail.com