The Bucketlist Project

The Bucketlist Project is een campagne, opgestart door 4 studenten van de
AP Hogeschool. Via dit project willen we zo veel mogelijk bucketlist items van
de Antwerpse daklozen vervullen, gaande van kledij en verzorging,
tot eten en een kappersbeurt en nog veel meer.

The Bucketlist Project kan jouw hulp zeker gebruiken!

Meer info

Onze Bucketlist

Het doel van The Bucketlist Project is om zoveel mogelijk wensen van daklozen uit de Antwerpse nachtopvang Victor4 te vervullen. Al deze wensen hebben we gebundeld in een bucketlist, maar we hebben jouw hulp nodig om hier zoveel mogelijk wensen van af te vinken! Hieronder kan je een lijst terugvinden van alle wensen die we hebben ontvangen. Zie je iets waar je wel mee kan helpen of waarvoor je iets wil doneren, aarzel dat niet om je steentje bij te dragen!

 

Opgehaalde bedrag via de website: €703,71

Warmste week:

Het geld dat voor een specifieke wens wordt gedoneerd, wordt nog steeds voor die wens gebruikt. Alle geld dat niet voor iets specifiek gestort wordt, dus zonder specifieke boodschap, wordt gestort naar music for Life. Zij maken het geld dan over naar onze vzw, GimmeShelter!

GELUKT – Warme winterjassen

GimmeShelter doneerde al 200 warme winterjassen voor de bewoners van Victor4.

 

Hartelijk bedankt Gimme Shelter!
Jullie zijn geweldig! ♥

GELUKT – Thermisch ondergoed

GimmeShelter doneerde al 200 sets thermisch ondergoed voor de bewoners van Victor4.

 

Hartelijk bedankt Gimme Shelter!
Jullie zijn geweldig! ♥

Uitstap

Wil je een activiteit sponsoren of kan je ons hierbij helpen? Een paar wensen: paintball, een dagje welness, pretparkbezoek, trektocht naar de Ardennen, …

 

Contacteer ons.Doneer hier.

GELUKT – Kaartjes + postzegels

Paulien zorgde voor de kaartjes, Thessa voor de enveloppen en Ria zorgde voor postzegels, zodat C. kaartjes kan sturen naar haar familie! Bedankt allemaal!

Jullie zijn geweldig! ♥

GELUKT – Cinematickets

Dankzij jullie donaties en enkele mensen die tickets over hadden, hebben we cinematickets bij elkaar gekregen voor onze daklozen! Dankjewel allemaal!

Jullie zijn geweldig! ♥

 

Veiligheid of privé chauffeur

 

R. zou heel graag een job uitoefenen als bewaker/in de veiligheid, of als privé chauffeur gaan werken. Hij heeft al ettelijke jaren ervaring op beide vlakken, en het zou voor hem een nieuwe start betekenen. Ken jij iemand die R. kan helpen, laat het ons dan zeker weten!

 

Contacteer ons.

GELUKT – Voetbalmatch Club Brugge

Club Brugge zorgde ervoor dat R. en zijn familie samen naar een match kunnen gaan kijken binnenkort! Ze moeten 2u op voorhand even helpen met flyeren om de tickets te krijgen, maar dat zagen ze zeker zitten!

 

Hartelijk bedankt Club Brugge!
Jullie zijn geweldig! ♥

Opslagplaats voor spullen

De daklozen die in Victor 4 slapen mogen maar een beperkt aantal spullen bij hen hebben. Deze moeten allemaal in een doos passen die ze op hun bed kunnen laten staan gedurende de dag. Zo hoeven ze deze spullen niet de hele dag met zich mee te sleuren. Alles wat echter niet in de doos past, mogen ze niet houden. Ze moeten soms hartverscheurende keuzes maken tussen spullen die ze willen behouden en die ze weg moeten doen.

Daarom zoeken we een opslagplaats waar de daklozen overdag binnen kunnen om hun spullen veilig op te bergen, en ze daar een tijd kunnen opslaan. Een ruimte met lockers in centrum Antwerpen, waar ze altijd binnen kunnen zou ideaal zijn. Kan je ons hierbij helpen, ben je in het bezit van een leegstaand gebouw waar ze hun spullen kunnen laten? Contacteer ons dan snel!

 

Contacteer ons.

Muziekmateriaal of opleiding

Onder onze daklozen zitten er een aantal talentvolle jongeren die het graag willen maken als rapper. Weet jij hoe we deze gasten kunnen helpen om hun droom waar te maken? Een rap wedstrijd, opnamestudio, muziekmateriaal, …

 

Contacteer ons.

GELUKT – Etentje op restaurant

Dankzij een gulle donor, kan W. op restaurant gaan met zijn vrienden! Nu nog een datum afspreken met z’n allen. Hartelijk bedankt!

Je bent geweldig! ♥

Acteermogelijkheid

J. wil graag acteur worden, maar kan geen geschikte opleiding betalen. Wie kan hem helpen of kent iemand die zijn droom waar kan maken?

 

Contacteer ons.

GELUKT – Weekend op hotel

B&b Vis a Vis uit Wenduine trakteert S. op een weekendje aan zee samen met haar kinderen! Zo kunnen ze samen een gezellige dag beleven zonder zorgen. Heel erg bedankt, Vis a Vis!

Jullie zijn geweldig! ♥

GELUKT – Graf vader bezoeken

The Bucketlist Project zorgt ervoor dat N. naar het graf van zijn vader kan gaan. Nu nog een datum afspreken! ♥

 

Orderpikker sportwinkel

Timmy heeft vroeger nog gewerkt als orderpikker in een sportwinkel, en dat zou hij heel graag terug doen. Hij is vastberaden om iets van zijn toekomst te maken en jij kan hem daarbij helpen! Neem zeker contact met ons op als je een bedrijf kent waar Timmy aan de slag zou kunnen gaan.

 

Contacteer ons.

GELUKT – Autorijboeken

Liesbet doneert 25 boeken voor het theoretisch autorijbewijs! Heel erg bedankt Liesbet!

Je bent geweldig! ♥

Tandarts

Dankzij jullie donaties kunnen we een aantal mensen op tandartsbezoek sturen! Hartelijk bedankt iedereen!

Jullie zijn geweldig! ♥

Buskaartjes

Om voor zichzelf kansen te creëren, moeten de daklozen zich kunnen verplaatsen. Toegang tot het openbaar vervoer kan voor hen een uitweg zijn naar een beter leven.

 

Doneer hier.

GELUKT – Schoenen voor C.

Dankzij een lieve sponsor hebben we C. een nieuw paar stevige wandelschoenen kunnen schenken!

 

Hartelijk bedankt!
Je bent geweldig! ♥

GELUKT – EHBO pakketten

Veerle en haar team zorgen voor 200 EHBO zakjes voor onze daklozen!

Dankjewel Veerle en co,

Jullie zijn geweldig! ♥

EXTRA: GELUKT – Dessertjes

Devers bakkerij zorgde voor 50 koffiekoeken, 4 taarten en een hele hoop chocolade en speculoos zodat de daklozen kunnen genieten van een lekker dessertje!

Hartelijk bedankt bakkerij Devers!
Jullie zijn geweldig! ♥

GELUKT – Eetkramen

Dankzij lieve sponsors zoals Frituur Bij den Bengie, Hotelschool Spijker, bakkerij Alexandra, … en meer hebben we genoeg eten kunnen inzamelen voor onze kerstmarkt! Heel erg bedankt iedereen!

Jullie zijn geweldig! ♥

Liedje met een BV

Docky  is al jaren met muziek bezig en speelt klavier en mondharmonica. Zijn grootste droom is om samen te werken met een bekende Vlaming, en samen een liedje op te nemen. Kan jij ons in contact brengen met een BV die hier graag aan wil meedoen? Stuur ons dan zeker een berichtje!

 

Contacteer ons.

Schoenen

Heb je nog warme en waterdichte schoenen die je niet meer aandoet maar die wel nog in goede staat zijn? Laat ons dan zeker iets weten! Je kan er iemand heel gelukkig mee maken!

 

Contacteer ons.

GELUKT – Handschoenen

GimmeShelter doneerde al 200 paar handschoenen voor de bewoners van Victor4.

 

Hartelijk bedankt Gimme Shelter!
Jullie zijn geweldig! ♥

Kledij

Dankzij jullie vele donaties hebben we een hele boel kledij kunnen inzamelen voor onze daklozen! Deze kunnen ze zelf uitkiezen tijdens een gezellige kerstmarkt, speciaal voor hen georganiseerd. Heel hard te bedankt!

Jullie zijn geweldig! ♥

Fitness abonnement & kledij

Fox sport heel graag, en zou dan ook heel graag een volledige sportuitrusting hebben. (Trainingspak, sportschoenen en sporttas); Een jaarabonnement bij de fitness zou een echte droom zijn. Heb jij nog degelijke spullen liggen of kan je Fox aan een fitness abonnement helpen? Laat dan snel even iets weten!

 

Contacteer ons.

Fruit- en groentenkraam

C. zou heel graag in een fruit- en groentekraam werken, en hiervoor ook fruitsalades er dergelijke maken. Heb je zelf een fruit- en groentekraam, en kan je wel wat extra werkkracht gebruiken? Neem dan zeker contact met ons op!

 

Contacteer ons.

GELUKT – Nieuwe bril

De vzw Eyes For the World doneert een bril voor Scarlet. Dat wordt een leuk kerstcadeau voor haar! Hartelijk dank, Eyes for the Word!

Jullie zijn geweldig! ♥

 

Familie in Portugal

W. komt oorspronkelijk uit Portugal maar is al een hele tijd in België. Door zijn situatie heeft hij zijn familie, die in Portugal woont, al een hele tijd niet meer kunnen zien. Kan jij W. helpen om zijn familie terug te zien, of ken je iemand die hem kan helpen? Laat het ons dan zeker weten!

 

Contacteer ons.

Contacteer The Bucketlist Project Team

9 + 5 =